Hoogtepunten in beeld

Fotoboek n Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn bestaat 110 jaar. De hoogtepunten van al die jaren zijn samengebracht in een prachtig full colour fotoboek.

In dit fotoboek geen verhalen, maar groot afgedrukte foto’s met een onderschrift. Een schitterend overzicht met 150 foto’s.

Het fotoboek zal dit voorjaar verschijnen. Dit fotoboek is slechts bij voorintekening te koop voor € 22,50.

Wilt u verzekerd zijn van een exemplaar, bestel dan nu op www.oranjeverenigingkatwijk.nl


Zangavond Rehobothwijk

samenzang n In het Maranathacentrum aan de Poolster is op 22 maart is er weer een zangavond van de Rehobothwijk.

De spelregels voor deze avond zijn niet veranderd. Iedereen is welkom. De zangavond zelf begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.45 uur bent u al welkom en staat de koffie of thee voor u klaar.

De ingrediënten van de avond zijn eenvoudig: elkaar ontmoeten, veel zingen, een korte overdenking en een gedicht.


2Him-dienst 

Ontmoetingskerk n Op zondagavond 19 maart is er weer een 2Him-dienst in de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg. Dominee E.J. de Groot zal voorgaan in deze dienst. Het thema is ‘Vision’.

De dienst zal ingeleid worden met de schriftlezing Matheus 27: 11-26. In de schriftlezing lees je over Pilatus, de man die Jezus van Nazareth uitlevert. Hij wast zijn handen in onschuld, hij grijpt niet in om het leven van Jezus te redden. De vrouw van Pilatus kwam met een boodschap voor haar man, zij had namelijk een visioen ontvangen in haar dromen.


De samenzang wordt verzorgd door de band De Dafans. 

De dienst begint om 18.30 uur.
Je kunt ook de dienst live mee kijken via www.kerkdienstgemist.nl En verder kun je ons volgen op Facebook: 2Him Katwijk en Instagram: 2Him_katwijk