Bijeenkomst Zusters

dorpskerk n Op woensdag 22 maart is de volgende bijeenkomst van Zusters, voorheen Vrouwenochtenden Dorpskerk. Om ook alle werkende zusters welkom te heten dit keer een avond. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur start het programma.

De Goed dat je er Band zingt met en voor ons. Joke van der Meij is deze avond onze spreekster. Zij spreekt over een actueel thema: Licht en Duister. We leggen onze focus op het Licht.


De discipelen worden door Jezus geroepen om een licht te zijn in de wereld, terwijl ze bang zijn en een aantal zelfs nog twijfelt. Herkenbaar? Hoe konden zij en kan jij een licht zijn voor de mensen om je heen? Hoe kan je een licht zijn in een wereld die soms zo donker lijkt? Hoe houd je je focus op het Licht? 


Joke getuigt vanuit haar eigen leven en dat van haar zwagers hoe heerlijk het is als de Here Jezus je hart verlicht.


Meer informatie bij Areen van der Plas-Guijt, 06-10507926 of op https://hervormdkatwijkrijn.nl/dorpskerk-zusters


Verhalen van goed en kwaad

verhalenvertellers n Kinderen, ouders en grootouders: iedereen in de leeftijd van 8 tot 88 jaar… kruip allemaal lekker bij elkaar, want verhalenvertellers Ton Hetebrij en Piet Rovers komen op woensdag 22 maart om 14.30 uur voor de laatste keer naar de Hoofdbibliotheek. En deze keer staan ze in de nieuwe theaterzaal.

Op het programma staan verhalen van goed en kwaad. Wat is goed? En wat is kwaad? Zijn die twee dingen wel zo verschillend? Daar kunnen Ton en Piet je vast meer over vertellen. 


Schuif aan in onze gloednieuwe en knusse theaterzaal en luister mee! Alle verhalen die verteld worden zijn geschikt voor jong en oud.


Wil je deze knusse verhalenmiddag niet missen? Kom dan op woensdag 22 maart van 14.30 tot 15.30 uur naar de theaterzaal van de Hoofdbibliotheek. De middag is helemaal gratis.