Bijeenkomst met Marianne Glashouwer

corrie n Op woensdag 22 maart is er in Katwijk een studiebijeenkomst met spreker Marianne Glashouwer namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is Corrie ten Boom. De bijeenkomst vindt plaats in Het Anker, Voorstraat 74 in Katwijk. Aanvang om 9.30 uur. De toegang is gratis. 

Over Corrie ten Boom verschenen een boek en een film, De Schuilplaats. Het gezin Ten Boom was zeer actief in het verzet. Er waren voortdurend Joodse onderduikers in hun huis. Na een inval kwam Corrie in een concentratiekamp terecht, maar zij wist dit te overleven. Na de oorlog verkondigde zij in tientallen landen het Evangelie en kreeg ook in ons land grote bekendheid, mede door het boek en de film.


Marianne Glashouwer is al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.


MuziekQuiz in        de Boemerang

quiz n Op zaterdag 18 maart is er weer een MuziekQuiz in de Boemerang. Dit keer met het thema TikTok. 

De app is de laatste tijd veel in het nieuws, dus een mooie gelegenheid om hier wat rondes mee te vullen. Vanaf 20.30 uur is iedereen weer welkom op de Huetingstraat 36. Je kan je team inschrijven op de avond zelf bij de organisatie. 


Deelname kost 10 euro per team van maximaal 5 spelers. Iedereen weet dat je met een goed gemengd gezelschap grote kans maakt op de winst.