De Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn heeft Oranjerock en andere evenementen al zo ongeveer rond. | Sander van Duijn
De Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn heeft Oranjerock en andere evenementen al zo ongeveer rond. | Sander van Duijn Foto: Sander van Duijn

Oranjevereniging al bezig met komend Najaarsfeest

ov n Na een succesvol en drukbezochte editie van 2022 is het bestuur van de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn, en vrijwilligers, al enige tijd bezig met de voorbereiding van het Najaarsfeest van 2023. Dit volksfeest, voor jong en oud, is van vrijdag 18 augustus tot en met zaterdag 26 augustus. 


Een groot aantal evenementen heeft de afgelopen maanden al vorm gekregen. Drie van deze evenementen zijn al zo goed als rond.


Zoals elk jaar is de grote muzikale aftrap van het Najaarsfeest bij De Roskam. Het zogenaamde Turfmarktconcert is op vrijdagavond 18 augustus. 

Ook de line-up van Oranjedance, zaterdag 19 augustus, is zo goed als rond. Maar liefst zeven internationaal vermaarde, nationale en regionale dj’s zijn geboekt. De kaartverkoop voor Oranjedance zal binnenkort starten.


De grote muzikale afsluiter van de feestweek, Oranjerock, is op zaterdag 26 augustus. Op deze 35ste editie kunnen bezoekers genieten van zeven bands, op twee podia, maar ook weer vrienden en oude bekenden ontmoeten. De line-up van Oranjerock en informatie over een groot aantal andere evenementen wordt binnenkort bekend gemaakt.