Cover the Cage speelt in De Schuit

live n Zaterdag 28 januari komt de lokale feestband Cover the Cage gratis naar het grote podium van jongerencentrum De Schuit aan het Noordeinde in Katwijk aan Zee.

De band neemt je mee in een muzikale rollercoaster waar de vonken vanaf vliegen. Zij spelen alle nummers in zorgvuldig gecomponeerde medleymixes die naadloos in elkaar overgaan. Van ABBA naar Alphaville over de ring van Queen en dan linksaf naar DJ Paul Elstak om uiteindelijk bij Beyoncé uit te komen. Ze komen allemaal voorbij.

Een state of the art lichtshow gecombineerd met een groep losgeslagen muzikanten laat je meezingen, -klappen, -zwaaien, -dansen en -springen. Interactief, enthousiast en pure extravaganza, dát is Cover the Cage.

De zaal gaat om 21.00 uur open en de toegang is vanaf 13 jaar. Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl en volg ons op social media.


Haken in                het Creacafé

creatief n In het Creacafé voor volwassenen in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam is het dinsdag 7 februari tijd voor ‘haken basis’. 

Onder leiding van Bibi Grime kun je op 7 februari van 19.30 tot 21.30 uur de basisbeginselen van haken onder de knie krijgen. 

Het Creacafé is er ook op dinsdag 14 maart (kaarten maken) en dinsdag 28 maart (armbanden maken). 

Een kaartje kost € 6,00 per persoon. Kaarten via www.bibliotheekkatwijk.nl én in de bibliotheekvestigingen.


Kooltuinweg                vier weken dicht

afsluiting n Vanaf maandag 23 januari tot en met vrijdag 17 februari is de route N441-Zonneveldslaan 4 weken voor het doorgaande verkeer gestremd. 

In deze periode voert Boskalis werkzaamheden uit tussen Houthandel Van Rijn en de ongelijkvloerse aansluiting Valkenburg-West. Bestemmingen blijven vanuit één richting bereikbaar. Doorgaand verkeer is in deze periode gestremd, dit verkeer wordt via borden omgeleid. Fietsers rijden via de dorpskern Valkenburg. Het landbouwverkeer rijdt via de tijdelijke N206.