AOBK houdt Lady’s Day

senioren n Op maandag 27 maart en maandag 3 april houdt de AOBK weer een geheel verzorgde Lady’s Day. Vertrek per bus om 9.15 vanaf de Zwanenburg naar van der Kloostermode in Boskoop.

De vorige Lady’s Day viel goed in de smaak, dus is er besloten om het weer te organiseren. Van der Kloostermode verzorgt modepresentaties voor de doelgroep 50+.


De dag bestaat uit de heen- en terugreis met de bus. Bij aankomst is er koffie met wat lekkers. Een verzorgde modeshow en een geheel verzorgde lunch. Vrijblijvend kunt u winkelen en er is geen verplichting om wat te kopen. De dag word afgesloten met een advocaatje en slagroom, waarna we weer in de bus gaan en hopen om 16.30 uur in Katwijk terug te zijn.


Alles inclusief kost deze dag € 20,00. U kunt zich hiervoor inschrijven in het Huis van de Buurt in de Zwanenburg en wel op Maandag en donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur. Per keer gaan er maximaal 50 personen mee. U hoeft hiervoor geen lid van de AOBK te zijn. Dus wacht niet te lang want vol is vol.


Bouwen en programmeren met LEGO

workshop n LEGO is leuk, maar bewegende LEGO is nóg veel leuker! Kinderen van 7 t/m 12 jaar mogen op dinsdag 7 februari zelf aan de gang met programmeerbare LEGO modellen. We starten om 15.45 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam in Katwijk aan Zee. 

Ga op ontspannende manier lekker aan de slag met het bouwen van de leukste LEGO modellen en programmeer ze met een tablet zodat er beweging in komt. Hoe leuk is het om te ontdekken of je een echte LEGO bouwer bent of er snel eentje gaat worden?


Zin om mee te bouwen en programmeren met LEGO? Kom dan op 4 februari naar de Hoofdbibliotheek. Een kaartje kost € 3,00. 

Kaarten zijn te koop via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl én in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. 

Meld je snel aan want er kunnen maar tien kinderen meedoen.