Tuinvrijwilligers gezocht

Klussendienst n Welzijnskwartier zoekt vrijwilligers voor het uitvoeren van kleine tuinklusjes bij mensen thuis, in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Heeft u wat tijd en energie over, misschien wilt u dan nadenken om als vrijwilliger bij de klussendienst van Welzijnskwartier te komen helpen bij bewoners die zelf niet (meer) in staat zijn om klein onderhoud aan de tuin te plegen. U bepaalt zelf hoeveel tijd en op welk dagdeel u beschikbaar bent.

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Ria Paap, via telefoonnummer 06-13842840 of stuur een mail naar riapaap@welzijnskwartier.nl


Zangavond in        de Ichthuskerk

samenzang n In de grote zaal van de Ichthuskerk is er op donderdagavond 2 februari weer Winteravondzang. 

Samen zingen we bekende geestelijke liederen, uit o.a. de bundels van Johan de Heer en Opwekking. Al zingend mogen we elkaar bemoedigen in het geloof en mag onze God alle eer ontvangen, zingen met mond en hart. Het thema is ‘Geen dag zonder Hem’.

De avond begint om 19.30 uur met koffie en thee en om 20.00 uur met zingen. Dat duurt tot ongeveer 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom.


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdag 27 januari houdt Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk weer een bingoavond in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51. Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen zoals cadeau- en dinerbonnen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.