Afbeelding
Foto: pr

Laat onze hut bestaan!

Ingezonden n Het regent klachten in de Siegenlaan. Waarom? Omdat sommige buren vinden dat de hut voor de zoveelste keer afgebroken moet worden. 

De hut is al een aantal keer verplaatst en ook afgebroken door de Gemeente nadat buren hebben geklaagd. De kinderen zouden het groen weghalen en het er niet meer uitlaten zien. Wat ons betreft onzin is. De plekken waren al kaal, de takken worden van de grond geraapt of bij buren die bezig zijn met de tuin weggehaald.
Bij droog weer spelen onze kinderen graag buiten. Met name in de hut. Het is hun politiebureau, een buutplek, chill plek en nog meer geweldige plekken. Door ons wordt toegezien dat rommel wordt opgeruimd. Ruzies worden gesust. Er wordt gelachen en gespeeld. Maar alsnog moet de hut weg. Laat onze kinderen alsjeblieft spelen. Buiten spelen is toch het leukste wat er is?!


Tevens is het goed voor hun ontwikkeling in plaats van binnen achter een tablet, televisie of game te zitten. Maar blijkbaar wil de Gemeente Katwijk de kinderen niet stimuleren om buiten gaan spelen door mee te werken aan deze klachten.


Namens ouders van kinderen die graag buitenspelen.


Goud voor BBQ worst Keurslager de Mooy 

Keuring n Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager de Mooy uit Rijnsburg uitgebreid gekeurd. 

De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is. En dat betekent goud voor de barbecueworst. De jury prees vooral de heerlijke smaak en bite. 

Bij Keurslager de Mooy is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op! Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen en ze weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. 

Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager de Mooy, dan bent u altijd welkom in de slagerij in Rijnsburg om te proeven. | Foto: pr.