Team Valkentrappers kijkt uit naar de uitdaging op Alp d'HuZes. | Foto: pr.
Team Valkentrappers kijkt uit naar de uitdaging op Alp d'HuZes. | Foto: pr. Foto: pr

Valkentrappers klaar voor Alp d'HuZes

Team n Valkentrappers zal op donderdag 1 juni deelnemen aan de Alp d’HuZes in Frankrijk. Dankzij de sponsoren hebben zij reeds meer dan dertigduizend euro opgehaald voor het goede doel, te weten KWF Kankerbestrijding.

Het streven is echter om veertigduizend euro op te halen, dus er is nog werk aan de winkel.

Om het gat te dichten hebben de Valkentrappers de eerste zaterdag in mei een sponsortocht georganiseerd. Vrienden en familie werden uitgenodigd om mee te doen en in totaal waren er ongeveer 30 aanmeldingen. Na ontvangst in, hoe kan het ook anders, Valkenburg werden er drie groepen gevormd welke via 2 verschillende routes naar de pauze bij Kanoverhuur De Zweth fietsten. Hier kwamen de groepen weer bij elkaar voor een kop koffie met appeltaart. Vanuit daar gingen de deelnemers in kleinere groepen via Wateringen en de duinen weer terug naar Valkenburg. Hier werden de deelnemers getrakteerd op een heerlijke BBQ en een lekker koud biertje. Op een enkele kleine valpartij en lekke band na is het een mooie dag geworden.

Dankzij de ‘vrijwillige bijdrages’ van de deelnemers hebben de Valkentrappers achttienhonderd euro opgehaald en zijn zij weer een heel stuk dichter bij het streefbedrag.


Dank

Bij deze willen de Valkentrappers alle deelnemers van de sponsortocht en uiteraard ook alle andere sponsors onwijs bedanken voor hun bijdragen. 

Dit motiveert hen nog meer als ze 1 juni de Alp d’Huez op gaan fietsen en met het geld kan KWF Kankerbestrijding weer verder met het bestrijden van kanker en mensen een beter leven geven tijdens en na deze ziekte.

Op de foto: Team Valkentrappers bestaat uit Eric, Nicole en Jennifer van Beelen, Pieter en Antoinet van Duijvenoorde, Peter van der Nagel, Sander de Mooij, Arjan Glasbergen, Dennis van der Plas en Roel en Jeanette van der Meij.


Wilt u ook sponsoren? Dat kan via de volgende website: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Valkentrappers