Meepraten over plan Hoftuinplein

uitnodiging n Op donderdag 9 februari is er tussen 19.45 en 20.45 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over Herinrichting van het Hoftuinplein in Rijnsburg. 

Op 17 februari 2022 heeft de gemeenteraad, onder voorwaarde van instemming van de leden van de VvE Hofzicht, het ontwerp van de herinrichting van het Hoftuinplein vastgesteld. De VvE Hofzicht ging niet akkoord. Nu ligt er een aangepast definitief ontwerp. Met de herinrichting van het Hoftuinplein wordt de uitstraling van het winkelgebied verbeterd en toekomstbestendig gemaakt. 

De gemeenteraad wil graag weten hoe de samenleving denkt over de herinrichting van het Hoftuinplein en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Het politieke debat volgt op 23 februari en neemt de gemeenteraad op 9 maart een besluit. 

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden. Dit kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch via 071-406 5302. Aanmelden kan ook aan het begin van de vergadering. Vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl en via RTV Katwijk.