Contactmiddag PCOB

Uitnodiging n Woensdagmiddag 8 februari 2023 is er de jaarlijkse Ledenvergadering van de PCOB. Deze wordt gehouden in de Voorhof, aanvang 14.30 uur. U hoort dan hoe de PCOB afd. Regio Rijnsburg er financieel voorstaat, maar ook het jaarverslag van de secretaris. Na de pauze spreekt Nan de Mooij over uitvaartbegeleiding. Het bestuur van de PCOB hoopt veel leden te ontmoeten.


Duikers ingezet

De n Hulpdiensten ontvingen vorige week donderdagavond rond 20.15 uur een melding van een mogelijk persoon te water aan de Sandtlaan in Rijnsburg. De melding werd gedaan nadat een fiets werd aangetroffen langs de waterkant. Er werden duikers ingezet, maar er werd niemand aangetroffen. De hulpverleners hebben de fiets bij de waterkant weggehaald waarna zij retour konden naar hun post.


Griezeltocht

Jivak n Zaterdag 11 februari organiseert Jivak Jeugd in Vakantie een legendarische Griezeltocht. Doe je mee als je druft? Wel van te voren aanmelden. Dit kan door te bellen met 06 17078051 of ga langs bij het adres Lannervalk 10 in Valkenburg.