Gezamenlijk optreden van de Flora Band Orkesten in De Muze. | Foto: Ivo Joost van der Meij.
Gezamenlijk optreden van de Flora Band Orkesten in De Muze. | Foto: Ivo Joost van der Meij. Foto: Ivo Joost van der Meij

Nieuw boek van Henk Binnendijk

Uitnodiging n Vrijdagavond 17 februari beleggen Boekhandel Het Baken Katwijk en KokBoekencentrum Uitgevers een avond waarop Henk Binnendijk zal spreken over de Psalmen.

Tijdens deze avond presenteren Henk Binnendijk en KokBoekencentrum Uitgevers het nieuwe boek van Henk: ‘Het geheim van David’. Ook zal er volop gelegenheid zijn om vragen te stellen aan Henk Binnendijk. Natuurlijk zal er psalmmuziek klinken.         

De presentatie van het boek vindt plaats op vrijdag 17 februari in Het Anker te Katwijk. Inloop is vanaf 19.00 uur. Aanvang van het programma is 19.30 uur. De toegang is gratis. Er is gelegenheid om een boek te laten signeren door de auteur.


Flora Band orkesten – On Stage 

In n de Muze. Flora Band Orkesten zijn trots om aan te kondigen dat zij een uniek concert organiseren genaamd ‘Flora Band orkesten - On Stage’.

Dit concert zal plaatsvinden op woensdag 8 maart in theater de Muze in Noordwijk en zal een spektakel zijn vol filmmuziek, met optredens van alle vier de orkesten: Jong Flora Band, Flora Band, Flora Brass en Just4Fun.

De orkesten zullen samenwerken om een programma neer te zetten dat gewijd is aan legendarische films die onderdeel zijn geworden van het collectieve geheugen. Bezoekers kunnen genieten van iconische filmmuziek, die zorgt voor een echt spektakel! Bovendien zullen er ook solistische optredens zijn, waardoor een gevarieerd programma te verwachten is.

‘Wij zijn zo enthousiast om dit concert aan te kondigen, en we weten zeker dat het een onvergetelijke avond zal worden,' aldus Mathijs Swagers. ‘We nodigen iedereen uit om te komen genieten van de muzikale kwaliteiten van onze orkesten en om deze iconische films te herbeleven via de muziek.'


Kaarten zijn nu beschikbaar via www.demuze.nl. Parkeren kan voor de deur en voor mindervaliden zijn er speciale plaatsen beschikbaar. Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact op met de theaterkassa via kassa@demuze.nl of via 071-3646226.