Zoeken naar sleutel

In n Container. Brandweerlieden rukten afgelopen maandagmiddag rond 14.15 uur uit voor een bijzonder klusje.

Het zoeken naar verloren autosleutels in een ondergrondse container aan Op den Claver in Rijnsburg. 

Een bewoner had zijn sleutels in de ondergrondse container laten vallen. 

Na even zoeken door de brandweer, werd de gemeente ingeschakeld om de container er uit te halen en leeg te kiepen, zodat er verder gezocht kon worden.


Dirigent Lofstem in het zonnetje gezet

Koor n In de Immanuëlkerk werd vorige week woensdagavond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van het koor De Lofstem gehouden.

Deze receptie had een vrolijk tintje want dirigent Bert Visser werd verrast door een kleine speech en een mooie mand met inhoud vanwege het feit dat hij 15 jaar was verbonden aan De Lofstem. Dirigent Visser was compleet verrast door deze gebeurtenis en wist in eerste instantie niet wat er ging gebeuren toen hij naar voren werd gevraagd. Toen het duidelijk werd waarom dit plaatsvond moest hij bekennen dat hij echt niet wist dat hij al zo'n lange staat van dienst had bij het koor. In zijn bedankje gaf hij aan dat hij het prettig vond dat er een goede sfeer hangt op het koor. ‘Doordat er een goede balans is tussen ontspanning en inspanning geeft deze combinatie een heel goed resultaat. Het koor komt daardoor op een hoger niveau', aldus Bert Visser. Bent u nieuwsgierig geworden naar het koor De Lofstem? Het is een een christelijk gemengd koor dat een gevarieerd repertoire zingt van o.a. licht klassiek, geestelijke liederen en musicalsongs. Het koor repeteert elke woensdagavond in de Immanuëlkerk, vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur. Kom gerust eens langs, je bent van harte welkom.