Van links naar rechts: Martijn van Rijn, Willem Vriend, Willem van Duijn, Arie Balkenende en Wilbert Star. | Foto: pr
Van links naar rechts: Martijn van Rijn, Willem Vriend, Willem van Duijn, Arie Balkenende en Wilbert Star. | Foto: pr Foto: pr

Westerweide is op zoek naar jou

Kinderboerderij n Westerweide. Heb je affiniteit met dieren en een ochtend in de week over (of meerdere) dan ben je van harte welkom om eens te komen praten over de mogelijkheden.

De enige voorwaarde is dat je ouder moet zijn dan 18 om het team van vrijwilligers van Kinderboerderij Westerweide te komen versterken.
Beheerder Jason Vergunst laat weten ook op zoek te zijn naar handige mannen en vrouwen die wellicht op jaarbasis een paar keer kunnen assisteren met de grotere klussen. Denk daarbij aan hokken bouwen, hokken opknappen en het aanpassen van het bezemhok. Voel je je aangesproken en heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Kom gerust eens langs van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12 uur.


Vrijdagmiddagborrel met Just4Fun

Uitnodiging n Op vrijdag 27 januari aanstaande is het tijd voor een muzikale middag in Café de Gouwe in Oegstgeest.

Vanaf 17.00 uur tijdens de vrijdagmiddagborrel presenteert Just4Fun haar gevarieerde repertoire, van Robbie Williams tot Benny Goodman, van Toppers tot Eurovision Classics en van disco tot feestmuziek. De heren muzikanten van Just4Fun zijn in staat om op elke situatie in te spelen en zullen zorgen voor een middag vol muzikale hoogstandjes. Just4Fun bestaat uit een brassband bezetting, aangevuld met een drummer, wat zorgt voor een heerlijke sound. Het optreden in Café de Gouwe is vrij toegankelijk en we zien je graag om te genieten van deze muzikale middag.


Creatief bezig in de Voorhof

Ingezonden n Al enkele jaren is er een Creaclub actief in de Voorhof. 

We hebben het erg gezellig met elkaar maar er is genoeg ruimte voor meer dames van alle leeftijden. We haken en breien voor goede doelen en houden verkopingen van onze spullen zoals shawls, sokken, kindertruitjes, popppenkleertjes, babykleding, schortjes etc. De verkoop is ook in de Voorhof. Mensen die graag kaarten maken zijn ook van harte welkom. Ben je niet erg handig met naald en draad, er zijn dames aanwezig die je op weg kunnen helpen. We zijn op dit moment ook bezig om vierkante lappen te breien om dekens te maken voor Oost Europa. We hebben een grote voorraad aan materiaal, acryl, wol en katoen in de kasten dus u hoeft zelf niets te kopen. 


Elke 2e en 4e dinsdagmorgen van de maand komen we bij elkaar in de Voorhof, gratis toegang en inloop vanaf 9.30 uur. De Creaclub is er weer op 26 januari.


Van Wezel heeft nieuwe partner

uitbreiding n Sinds kort is Willem van Duijn partner bij Van Wezel. Een innovatief en toekomstgericht accountantskantoor met een breed scala aan dienstverlening voor ondernemers. 

“Mijn toegevoegde waarde zit in de advisering van ondernemers uit het MKB in waardecreatie en het ondernemersperspectief. Een extra competentie die past bij de ambitie van dit met ruim 80 FTE opererende kantoor”.

“Ons kantoor is sterk in het complete advies en telt diverse componenten die van belang zijn voor de financiële controle en advisering. Dat varieert van loonadministratie, vragen rondom de financiële verwerking, controle op de jaarrekening en de diverse wettelijke verantwoordingsvormen. De kracht van onze onderneming is de betrokkenheid, specifieke deskundigheid, de advisering en het inzichtelijk maken en kunnen volgen van de processen binnen de onderneming van onze clientèle. Bij dashboarding (maakt belangrijke bedrijfsdata inzichtelijk) speelt onze IT-afdeling een facilitaire rol.”

'Mijn meerwaarde ligt vooral in duurzame waardecreatie', benadrukt Willem van Duijn (34). 'Samen met de verantwoordelijken van een onderneming analyseren we de cijfers en ontwikkelingen, waarbij we richtinggevende adviezen beschrijven voor groeiscenario’s of een bestendige strategie van de onderneming ontwikkelen. Een specialisme dat een onderscheidende inbreng van me is en in de komende vijf jaar uitgroeit tot een belangrijk facet van Van Wezel.' 


'Als partner geef ik nu medeleiding aan het kantoor en heb ik ruimte - en de uitdaging - een inhoudelijk sterke afdeling op te zetten in deze vorm van dienstverlening. Uit inmiddels de groeiende vraag van ondernemingen uit het gehele land blijkt dat dit zeker gaat lukken.'


Op de foto v.l.n.r.: Martijn van Rijn, Willem Vriend, Willem van Duijn, Arie Balkenende en Wilbert Star. | Foto: pr