Komende weken extra hondencontroles

handhaving n De gemeente Katwijk houdt in de weken 49 en 50 extra hondencontroles. Dit wordt gedaan door handhavers in zowel uniform als burger. Voor hondeneigenaren gelden in het kort twee belangrijke regels: houd uw hond aan de lijn en ruim altijd de hondenpoep van uw hond op.

Boa’s/handhavers controleren hier tijdens hun rondes het hele jaar op. De komende twee weken wordt er extra gecontroleerd.

In losloopgebieden hoeft de hond niet aan de lijn te lopen. Voor het opruimen van de hondenpoep kan men gratis zakjes ophalen bij het gemeentehuis, de milieustraat, dierenspeciaalzaak Dobey de Wit in Rijnsburg en de receptie van het Zeehospitium in Katwijk aan Zee. Ook staan er op verschillende plekken in de gemeente afvalbakken met gratis zakjes.

Meer weten over de regels voor hondeneigenaren in de gemeente? Bekijk: www.katwijk.nl/honden


Koffie(b)uur in het Kerkhaventje

bakkie n In het Kerkhaventje, naast de Oude Kerk aan de Boulevard is op dinsdag 13 december weer een koffie(b)uur inclusief lunch.

Inloop is vanaf 10.00 uur in het Kerkhaventje. Iedereen is van harte welkom. De koffie, thee en koek staan klaar. Neem gezellig iemand mee.

Dit is overigens de laatste koffie(b) uur van 2022. De volgende is op dinsdag 10 januari 2023.