Sint met Pieten op de markt

bezoek n Sinterklaas komt op vrijdag 2 december met zijn Pieten naar de Katwijkse markt. Dat wordt een feest op zich.

De Sint komt van 10.30 tot 15.00 uur met twee Pieten naar de markt op het Marktplein/Piet Heinlaan. Ze zullen de kinderen vermaken en pepernoten uitdelen. Ook delen de pieten gratis warme chocomel uit.

De Zeeverkenners ondersteunen Sinterklaas en Zwarte Piet bij hun bezoek aan de Katwijkse markt. Een prima gelegenheid om Sint en Piet te begroeten en een handje te geven.


Zingen                        in de kapel

Overduin n Op donderdag 1 december is er weer zingen in de Kapel van Overduin en via de livestream kunnen de bewoners meeluisteren.

Er worden hoofdzakelijk Johannes de Heer-liederen gezongen en deze keer ook wat kerstliederen.

Er is een liturgie en er zijn liedboekjes aanwezig.

De zang begin om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Om 20.00 uur is er pauze om koffie of thee te drinken op eigen kosten in de Sjanshoek. In de pauze kunt u liederen opgeven voor de volgende keer.


Zangavond Bethelwijk

samenzang n De Bethelwijk houdt iedere eerste zondag van de maand een zangavond in de grote zaal van de Pniƫlkerk aan de Hoorneslaan.

Begeleid door het orgelspel worden naast liederen uit de bundels van Johannes de Heer en Opwekking ook gezangen en psalmen gezongen. Tijdens de pauze is er tijd om gezellig samen koffie te drinken en een goed gesprek met elkaar te hebben.

Iedereen is welkom op deze avonden

De zangavond begint om 20.30 uur en duurt tot rond 22.00 uur.

De toegang is vrij, wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.