Gezinsdienst

Ontmoetingskerk n Op een dag stuurde God een engel naar Nazareth. De engel ging naar Maria, een jonge vrouw die ging trouwen met Jozef. Waarom moest die engel nou juist naar Maria?

Wil je daar meer over weten? Kom dan zondag 4 december om 10.00 uur naar de Ontmoetingskerk. Jong en oud worden hartelijk uitgenodigd voor een gezinsdienst waarin ds. de Groot zal voorgaan.

Kinderen van de kinderkerk zullen uit de bijbel Lucas 1:26-38 voorlezen. Het thema van de dienst is ‘Goed nieuws’. De dienst wordt muzikaal begeleid door Romans 12 Young onder leiding van John Haasnoot.


Kaarten voor UNICEF

kerstkaarten n Het werk van UNICEF is volledig afhankelijk van vrijwillige giften. Zonder ieders hulp is er dus geen hulp voor kinderen die dat zo hard nodig hebben.

Ook in oorlogsgebieden is Unicef aan het werk om de kinderen zo goed mogelijk op te vangen. Proberen hen weer onderwijs te geven. Schoon water voor elk kind. Vaccinatie om ziektes tegen te gaan.

Elke dag overlijden er kinderen aan ziektes die eenvoudig voorkomen kunnen worden. Kinderen op de vlucht voor oorlogsgeweld, verdreven uit hun vertrouwde omgeving. Soms met familie maar ook vaak alleen. Unicef vindt dit onacceptabel. Elk kind dat sterft is te veel.

Dit jaar zijn er weer kerstkaarten. Met een UNICEF-kaart maakt men 2 mensen blij. De ontvanger en Unicef. Deze zijn in Katwijk te koop bij Hanny Ouwehand-Bijl, tel. 071-4027357.


Koffie-ochtend Rehobothwijk

advent n De Rehobothwijk houdt woensdag 7 december een koffieochtend in het Maranathacentrum aan de Poolster in Katwijk.

Miep van der Woude komt spreken. Het thema is ‘Zie Hij komt’. Hanneke van der Boon doet de gitaarbegeleiding.

Iedereen is welkom om het mee te vieren. De koffie staat 9.15 uur klaar. Het programma start om 9.45 en duurt tot 11.30 uur.