Bart Juwett en zijn roetveegpiet geven een kindervoorstelling in TriPodia. | Foto: pr
Bart Juwett en zijn roetveegpiet geven een kindervoorstelling in TriPodia. | Foto: pr Foto:

Kindervoorstelling met bezoek van Sinterklaas in Tripodia

sint n Op zaterdag 3 december is er interactieve kindervoorstelling met Bart Juwett in Tripodia. Behalve een zaal vol kinderen, komt ook Sinterklaas nog langs. Het belooft een spetterend festijn te worden, waarbij kinderen ook nog met Sinterklaas op de foto kunnen na de show.


Naast een bezoek van Sinterklaas is er ook nog een roetveegpiet die iets heel bijzonders laat zien. Hij kan namelijk buikspreken. Naaste alle grappen en grollen waar ook ouders nog vermaakt mee worden, is er ook nog de mijtermachine. 

Al ruim dertig jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow DollePret Met Bart Juwett. Alleen kijken is er niet bij. Meedoen is het sleutelwoord. Bart Juwett maakt er samen met de kinderen een dolle boel van. Het belooft één groot spektakel te worden, waarbij kinderen helemaal uit hun dak gaan. 

Tickets zijn te koop via www.tripodia.nl en kosten € 10,00 per stuk. Hierbij is een meet-and-greet inbegrepen met Sinterklaas. Voor minder validen zijn ervoor in de zaal plaatsen gereserveerd. Voor kinderen onder de twaalf jaar is er begeleiding nodig van een volwassene met eigen ticket. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt tot ca. 15.30 uur. Locatie: Zalencentrum Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk.


Scholieren schaatsen met                korting bij Katwijk on Ice

ijsbaan n Katwijk On Ice in Katwijk vindt het belangrijk dat kinderen gebruik maken van de schaatsbaan. Dankzij de steun van het Spaarbankfonds Katwijk e.o. en onze hoofdsponsors is het nu voor elke basisscholier mogelijk om voor de helft van de prijs, 2,50 euro twee uur te schaatsen. De opbrengst gaat naar Kika.

Basisscholen die hier gebruik van willen maken van deze kortingsactie of hun leerlingen dit cadeau te doen kunnen een verzoek indienen bij de organisatie via email adres: info@katwijkonice.nl


Met het schaatskaartje kunnen de scholieren schaatsen tijdens de openingstijden van Katwijk On Ice, zoals ze vermeld zijn op www.katwijkonice.nl

De schaatsbaan is open van 9 december 20.00 uur tot en met 7 januari 22.00 uur


De organisatie legt een synthetische schaatsbaan (die geen energie gebruikt) aan van het merk Glice en is daarmee de eerste in Nederland. De 400 vierkante meter grote baan komt te liggen in een tent van 25 bij 35 meter die een groot deel van het Andreasplein in Katwijk beslaat. Binnen zal Katwijk On Ice in kerstsferen gehuld zijn, waar bezoekers kunnen schaatsen voor 5 euro per 2 uur, inclusief schaatshuur. Daarnaast is er ruimte voor een winters drankje en een hapje.


Draagvlak

Aan alle reacties is te merken dat Katwijk warm loopt voor dit evenement. Sponsors, vrijwilligers en stagiaires melden zich aan. Er is veel nodig om dit evenement tot een succes te maken en veel geld in te zamelen voor het hoofddoel: Kika.


'We prijzen ons gelukkig met het enthousiasme van alle sponsoren en vrijwilligers die zich hebben aangemeld’, aldus woordvoerder Marco den Engelsman.


Ook sponsor worden bij Katwijk On Ice? Stuur dan een mail naar info@katwijkonice.nl. Voor meer informatie kijk op www.katwijkonice.nl


 Paddy’s Passion in ‘t Zandgat

folk n Paddy’s Passion is een al jaren bestaande maritieme folkgroep, met een voorliefde voor Ierland en de Ierse muziek. Zaterdag 10 december speelt de folkgroep in ’t Zandgat. 


Het repertoire is uiteraard afgestemd op de Ierse folkmuziek. De groep brengt ook ieder jaar een bezoek aan Ierland voor nieuwe ideeën. 

Paddy’s Passion bestaat uit de volgende personen. Bert Hobo. Hij is van het begin de frontman en bespeeld de accordeon en trekzak.

Peter Oudendijk: gitaar en begeleiding. Michel Kooy: zanger. Harrie Looijengoed: zang, bodhran en mondharmonica en Sandra O’ Brien: viool.


Het optreden is op zaterdag 10 december in wijkgebouw ’t Zandgat aan de E.A Borgerstraat in Katwijk aan Zee.

Aanvang: 20.15 uur. Entree € 13,00.

Inlichtingen en reserveren bij Kees de Mol, tel. 06-47837763. 

Afbeelding