Een avondje culinair genieten op verschillende plekken: dat kan met Food la Route op donderdag 10 november. | Foto: pr
Een avondje culinair genieten op verschillende plekken: dat kan met Food la Route op donderdag 10 november. | Foto: pr Foto: PR

Food la Route is weer in Katwijk

restaurantroute n Het wordt weer ontzettend genieten tijdens Food la Route op 10 november. Het is altijd erg gezellig en er wordt veel gelachen op zo´n avond en dat terwijl je ook gewoon lekker op stap bent met je geliefde, vrienden of familie. In totaal zijn er 4 smaakvolle gangen.

Op donderdag 10 november kun je op één avond vier verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.

De restaurants waar je elk een gang krijgt met een bijpassende wijn, zijn: Het Wapen van Kattuk, Ruig Grill-Bar, Surf en Beach Strandpaviljoen en Schuitemaker.

 

Deelnemen

Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 75 euro en krijg je een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijnen en koffie/thee bij het nagerecht. De aanmeldingen gaan snel, dus wees er snel bij op www.foodlaroute.nl