Twee nieuwe activiteiten in De Mijlpaal

Wijkvereniging n Cleijn Duin Witte Hek gaat binnenkort van start met twee nieuwe activiteiten.

Maandag 26 september start een LVB Café voor mensen met een lichte beperking. Op deze avond is het de bedoeling dat de bezoekers kennis maken met elkaar en de wijkvereniging. Verder wordt gekeken wat de bezoekers willen gaan doen op deze avonden en of het te realiseren is. Het Café vindt plaats in De Mijlpaal Stadhoudersdreef 22 in Katwijk en duurt van 19.00 tot 22.00 uur.

Op 29 september wordt begonnen met een Koffie Inn voor alleenstaande. Bent u alleen en heeft u zin in een babbeltje, kom dan naar de Koffie Inn in De Mijlpaal. De bedoeling is om, buiten het koffie drinken, een leuke ochtend te organiseren met dingen die de bezoekers leuk vinden.

De entree is 1 euro en daar krijgt men 2 kopjes koffie of thee voor. De Koffie Inn duurt van 10.00 tot 12.00 uur.


Winteravondzang Ichthuskerk 

zangavond n We willen graag samen zingen. Het geeft zoveel vreugde om samen mooie liederen te zingen. En er zijn veel mooie liederen! De nu korte verbindende teksten kunnen zo aanspreken, zoveel herkenning geven, er kan zoveel troost en bemoediging vanuit gaan. 

Eens in de 14 dagen, op donderdag, is er de Winteravondzang in de Ichthuskerk. De eerste avond is op donderdagavond 29 september met als thema ‘(mijn) Schild en (mijn) Vertrouwen’.

De inloop is vanaf 19.30 uur en er koffie en thee. We beginnen om 20.00 uur en om 21.00 uur sluiten we af. Daarna schenken we nog wat fris en tijd om elkaar te ontmoeten.