Bijeenkomst Confessionele Vereniging

duizendjarig n Het bestuur van de Confessionele Vereniging Katwijk en omgeving heeft voor donderdagavond 6 oktober een bijeenkomst gepland in de grote zaal van het kerkelijk centrum Maranatha, Poolster 2.

Ds. de Groot uit Katwijk Binnen hoopt de avond te verzorgen. Hij wil met de aanwezigen nadenken over de Bijbelse notitie ‘Het duizendjarig rijk’.

Leden van de Confessionele Vereniging en niet-leden zijn welkom. De vergadering begint om 20.00 uur en duurt tot 21.45 uur. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Vrouwenochtend

Sterk n Wijkgemeente Maranatha houdt op donderdag 6 oktober een vrouwenochtend in het Maranathacentrum aan de Poolster.

Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur. In het eerste gedeelte is er een korte overdenking met als thema ‘Sterk met God’. Na de pauze gaan we creatief aan de slag.

Er is geen oppas. De kosten bedragen 15 euro. Opgeven is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 1 oktober via alieguyt@hotmail.com of op tel. 06-30005008 van 10.00 tot 12.00 uur.


Zingend Geloven met een lievelingslied

zangdienst n Op zondagmiddag 25 september wordt er in de Vredeskerk in Katwijk aan Zee een bijzondere Zingend Geloven dienst gehouden. Aanvang: 17.00 uur. Thema: Naastenliefde.

Door luisteraars en gemeenteleden zijn hiervoor verzoeken met hun lievelingsliederen opgegeven. Aan de hand van deze binnengekomen verzoeken van psalmen, gezangen, opwekkingsliederen of liederen van Johannes de Heer is er een (bijna) top-10 van liederen samengesteld die tijdens de dienst gezongen worden. 

Voorganger is Jaap van der Windt. Organist/pianist is Rob van Efferink. Met muzikale medewerking van het koor Cantate Deo. De dienst wordt ook via RTV en media uitgezonden. Na de dienst gelegenheid voor napraten onder genot van koffie of thee.