Gratis proefles Marente Hiphop

bewegen n Van bouncen tot sidesteps en van schoudershakes tot moonwalks. De hipste dansmoves komen voorbij tijdens de gratis proefles Marente Hiphop op vrijdag 30 september van 9.30 tot 10.30 uur. Een leuke, eigentijdse manier van bewegen en meteen balans- en krachtoefeningen doen. 

Ga met uw tijd mee en leer de hipste dansmoves tijdens de gratis proefles in Katwijk. Onder leiding van een dansdocent kunt u zich uitleven op moderne beats. Goed voor uw conditie, uw spieren en evenwicht. Marente Hiphop is voor alle 60-plussers die plezier hebben in lekker dansen en bewegen. U blijft er geestelijk en lichamelijk vitaal bij en het is nog gezellig ook.


De gratis proefles Marente Hiphop vindt plaats op vrijdag 30 september van 9.30 tot 10.30 uur bij DC Dance in Katwijk.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen 8.30 tot 16.30 uur contact opnemen met Marente via tel. 071-4093223 of ledenservice@marente.nl Vol=Vol. Kijk ook op www.marente.nl/hiphop


Activiteiten-markt op de Voetiusschool

markt n Op de Ds. G. Voetiusschool aan de Louise de Colignylaan 1 te Katwijk is op zaterdag 1 oktober een activiteitenmarkt.

Vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur is er van alles te verkrijgen. Van gebakken vis tot een mooie bos bloemen, een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Decoratiespullen, speelgoed, boeken, tweedehands spullen en nog veel meer.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen lekker springen op een springkussen, genieten van een heerlijk patatje, proberen om vijf haasjes om te schieten of creatief bezig zijn tijdens de workshop.