Laat uw Katwijkse kunst zien tijdens Burendag

burendag n Ondanks de zomerstop, organiseren de AOBK en Welzijnskwartier een aantal leuke activiteiten in de Zwanenburg. Zo kan er elke donderdag worden deelgenomen aan de gezellige creatieve ochtend. Daarnaast vindt van 19 tot en met 24 september de Katwijkse kunst expositie plaats en daar kan iedereen een steentje aan bijdragen.

"Wij nodigen u uit om uw kunstukken over Katwijk bij ons te brengen en te laten zien tijdens de expositie. Haal die mooie zelfgemaakte Katwijkse boot van de plank of laat uw oude gebreide visserstrui zien van uw opa. Misschien heeft u nog wel een broche die hoorde bij de klederdracht. Of wilt u graag uw aangeklede poppen met Katwijkse klederdracht laten zien."

Burendag

Tot 14 september kunnen iedere maandag van 14.00 tot 17.00 uur spullen lang worden gebracht in de Zwanenburg. Op 19 september wordt de tentoonstelling opgezet en tijdens de Burendag op 24 september wordt deze afgesloten. Op deze dag is er een expert aanwezig van het Katwijks museum waar man vragen aan kan stellen over de kunststukken. 


Help mee de Zwanenburg om te toveren tot een Klein Katwijks museum!