Rondvaart Sien naar Kagerplassen

boottocht n Na twee inactieve jaren vanwege de coronapandemie, mocht het bestuur van Sien (voorheen Philadelphia), afdeling Katwijk, weer wat gaan organiseren voor haar leden (mensen met een beperking).


Dat bleek met een mooie rondvaart over de Kagerplassen direct een schot in de roos. De leden met begeleiding en familie hadden er echt zin in.

De grote rondvaartboot van Rederij van Hulst lag op deze zonnige zaterdag al geheel klaar aan de kade van de Zijldijk te Leiderdorp voor de 75 gasten. De kapitein gooide de trossen los en navigeerde vervolgens de boot op weg naar de Kagerplassen.


Ontmoeting

Na de ontvangst met een kopje koffie en thee, was het fijn om elkaar, na een lange tijd te ontmoeten. Hier was duidelijk naar uit gekeken. De sfeer werd inmiddels ook nog verhoogd door twee accordeonisten met gezellige muziek.

Men genoot van elkaars aanwezigheid, lekker eten en drinken en natuurlijk ook van het zonnige weer op het water. Veel leden zochten dan ook de zon op in de buitenlucht van het bovendek.


Kortom, de tijd vloog om maar om 15.00 uur meerde de kapitein de boot toch weer af aan de kade en was het tijd om naar huis te gaan.


Er is volop genoten, er zijn veel positieve reacties. Het bestuur is tevreden en kijkt terug op een geslaagde dag.


Wilt u lid of donateur worden van Sien? Meer info bij Jan van der Bent, tel. 071-4024189 of 

janvdbent51@gmail.com