Zet stappen voor genezing van nierziekten

Nierdaagse n Na het succes van de eerste twee edities organiseert de Nierstichting voor de derde keer de Nierdaagse. Deelnemers wandelen in de maand juni hun eigen wandeluitdaging: met wie, wanneer en welke afstand bepalen wandelaars zelf. Door mee te doen en sponsorgeld op te halen komt genezing van nierziekten steeds dichterbij.

Met de Nierdaagse maken deelnemers stappen voor nierpatiënten. Alleen, met een wandelmaatje, team of collega’s. Vanuit huis in de omgeving van Katwijk of een andere plek. Ter inspiratie biedt de Nierdaagse ruim 550 wandelroutes in de buurt van iedere wandelaar en ontvangen wandelaars tips. Elke stap telt. Hoe meer stappen iedereen maakt en hoe meer geld er wordt inzamelt, hoe groter de impact wordt om nierziekten te genezen.


Deelname aan de Nierdaagse is gratis vanuit je eigen voordeur. Kijk voor meer informatie op www.nierdaagse.nl


Zangavond Rehobothwijk

samenzang n Woensdag 11 mei is al weer de laatste zangavond in dit winterseizoen van de Rehobotwijk. Zoals gebruikelijk in het Maranathacentrum aan de Poolster in Rijnsoever. 

Aanvang om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.45 uur. Het is een ongebruikelijke avond maar door de verschillende nationale feesten uitgesteld tot deze 11e mei.


Koffie (b)uur

bakkie n De Andreaswijk in het Kerkhaventje aan de Boulevard in Katwijk aan Zee houdt op dinsdag 17 mei weer een koffie(b)uur.

Ieder is van harte welkom. Inloop van 10.00 tot 11.30 uur. Koffie en thee en koek staan klaar.