Huis van de Buurt AOBK - WZK

Dienstencentrum de Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62.


Woensdag 12 januari 

Geen activiteit


Donderdag 13 januari 

 Geen activiteit


Vrijdag 14 januari 

08.00 – 10.00 uur Bloedprikken


Maandag 17 januari 

Geen activiteit


Dinsdag 18 januari 

Geen activiteit


Mochten er door nieuwe maatregelen activiteiten mogelijk zijn, houdt u dan de website in de gaten: www.aobk.nl


4YOUTH-dienst

Jeugddienst n Under construction, dat is het thema waar de eerste 4YOUTH dienst dit jaar op zondag 16 januari mee aftrapt.

Even niet meer over corona of offline werken maar gewoon weer een ander thema. We denken na over kneedbaar zijn zoals een aantal mensen in de Bijbel dat ook waren. Zij werden dat soms niet vrijwillig maar volgde uiteindelijk wel. 

Ds. Heikoop gaat uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. Muziek komt vanuit diverse hoeken. Het is zowel live als online te volgen. Doe daarom fijn mee met deze eredienst. We starten zoals altijd vanuit de Ichthuskerk.


Online Alpha- en Beta cursus

Geloof n Een cursus volgen vanuit je eigen luie stoel in je eigen housepak of zelfs vanaf je vakantieadres? Dat kan. Woensdagavond 26 jaar start de Online Alpha Cursus van de Baptistengemeente Katwijk.

Acht woensdagavonden van 20.15 tot 21.30 uur spreken we over de belangrijkste levensvragen zoals ‘Wat doe ik hier?’, ‘Is er leven na de dood?’, ‘Is de Bijbel waar?’ enzovoorts.

Je ontvangt voor de avond start een Zoom-link. Het is gratis, behalve natuurlijk je eigen gezette kop koffie ??.

Heb je al een keer de Alpha Cursus gevolgd? Er is ook een fysiek vervolg hierop, de Beta Cursus! Deze is in Tripodia en start zondag 30 januari om 18.00 uur. 

Vragen of jezelf opgeven via e-mail alphaonline@baptistenkw.nl of bij Edwin Vianen, tel. 06-18758155.