Afbeelding
Foto: pr

Sinterklaasdrive bij Bridgeclub

evenementencommissie n Het is een feestelijke maand voor de Rijnsburgse bridgeclub. 

Dinsdag 6 december werd op bridgeclub Rijnsburg de sinterklaasdrive gespeeld. De evenementencommissie had voor lekkere speculaas gezorgd en later op de middag een heerlijk borrelgarnituur. 


prijzen

Er waren prijzen in de vorm van flessen wijn te winnen voor wie het hoogst eindigden. Dat waren Jan van Rossum en Jan van Nieuwkoop met 67,07%. Er was een prijs voor het paar dat het dichtst bij 50% eindigde: Janneke Mudde en Cees Gutter met 48,81%. Tenslotte viel het paar dat één na laatst eindigde in de prijzen: Gemma ter Linden en Ans Docters van Leeuwen met 35,71%.


Op dinsdagmiddag 20 december is er een feestelijke kerstdrive, op de gebruikelijke locatie in de Burgt. 

Wilt u alleen of als paar een keer vrijblijvend meedoen?

Het contactadres is: Rina Bijleveld: 071 402 2346, rinabijleveld@gmail.comOnze website is te vinden onder Nederlandse Bridge Bond, afdeling Rijnsburg (clubnummer 9014).


Succesvolle Grote Clubactie

Met n Een opbrengst van bijna € 13 miljoen verbreekt de Grote Clubactie voor het derde jaar op rij al haar records. 

Verenigingen uit Katwijk haalden samen € 55893 op. Hiervan gaat 80% naar de club. In Rijnsburg ontvingen de volgende clubs een gift:               DWS Rijnsburg €6273, Korfbalvereniging Madjoe €6174, Paardensportvereniging De Burchtruiters €300

En in Valkenburg: Voetbalvereniging Valken 68 €5790, Gymnastiekvereniging De Valken €4185.


Europese titel voor 14 jarige kickbokser Gisel Noort Zwaan

Kampioen n Gisel Noort Zwaan is de nieuwe Europese kampioen kickboksen in het bantamgewicht bij de jeugd. 

De 14-jarige Rijnsburgse kwam zaterdag 26 november uit op het Best of the Best kickboksgala van de Youth Fight League in Amsterdam voor de Katwijkse Boks- en Kickboksvereniging Kamakura.


5 rondes

Het Europese titelgevecht werd gevochten op K1-regels en de Rijnsburgse vocht de 5 rondes van 1,5 minuut met volle overtuiging. Haar Rotterdamse tegenstander had, naar mate de wedstrijd vorderde, steeds meer moeite om Gisel bij te houden. De 14-jarige werd daarop unaniem uitgeroepen tot de nieuwe Europese kampioen.

De Rijnsburgse kickbokser was benaderd voor de titelwedstrijd nadat zij eerder dit jaar gevochten en gewonnen had op het Youth Open Championship in Leidscheveen. Alwaar zij ook een zeer overtuigende indruk wist te maken. 


Kamakura Katwijk geeft boks- en kickbokslessen voor de jeugd en volwassenen in de sportzaal van De Duinroos aan de Prinses Irenelaan. Heb je interesse en wilt je een proefles volgen? Neem dan contact op met Wim van Rijn op rijnvan.wh@casema.nl of 071-4077990. Voor meer informatie over de boks- en kickbokstrainingen kunt je kijken op www.kamakurakatwijk.nl. 


Op de foto:
Gisel Noort Zwaan met moeder en trainer. | Foto: pr.