Afbeelding
Foto: pr

Bewonersavond over Kleipetten Zuid

Uitnodiging n Na jaren van bouwen komt het einde van de wijk De Kleipetten in Rijnsburg in zicht. De Kleipetten Zuid is de laatste fase van deze woningbouwlocatie in Rijnsburg.

In 2012 besloot de gemeenteraad om het project De Kleipetten Zuid uit te stellen. Reden hiervoor was de financiƫle crisis en zeer moeilijke woningmarkt. Afgelopen jaar (2021) is het project weer opgepakt en aangepast aan onder andere de woonagenda 2020-2024 en nieuw beleid. Het resultaat is nu de start van de procedure voor het ontwerp uitwerkingsplan, ontwerp beeldkwaliteitsplan en het ontwerp stedenbouwkundigplan. Nu er gestart wordt met de procedures van het laatste deel, kunnen wij ons voorstellen dat dit vragen oproept bij u. Om deze vragen te beantwoorden nodigen wij u van harte uit om langs te komen op de bewonersavond in Zalencentrum De Voorhof in Rijnsburg.

Inloopbijeenkomst

Op maandag 12 december is er een inloopavond in De Voorhof voor omwonenden, bewoners en belanghebbenden, 19.30-21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Er worden thematafels gecreƫerd waar vragen gesteld kunnen worden. Op de avond zijn medewerkers van de gemeente Katwijk aanwezig om vragen te beantwoorden. Er is nog geen informatie over de te realiseren woningen c.q. het bouwproces. | Foto: pr.