Medgemak

Veel van uw zorgzaken kunt u ook online regelen. Dat is wel zo handig! Sinds enige tijd is het mogelijk zelf inzage te krijgen in uw medische gegevens. 


Met mijngezondheid.net op internet of Medgemak op uw telefoon regelt u online zaken met uw huisarts of apotheek. 


U kunt diverse zaken zelf regelen: 


* Print zelf uw medicijnlijst uit voor als u op reis gaat of als het ziekenhuis erom vraagt. 


* Afspraken maken met uw huisarts; dat kan 24 uur per dag, de afspraak komt rechtstreeks in de agenda van uw huisarts te staan. 


* Bestel uw medicijnen; heeft u medicijnen nodig die u niet automatisch via de herhaalservice krijgt? Dan kunt u die gemakkelijk online bestellen. 


* Krijg online inzage in labuitslagen en resultaten van lichamelijk onderzoek. 


* Stel online vragen aan uw huisarts of apotheek, gewoon met de app op uw telefoon. 


* Stel een medicijnwekker in en vergeet nooit meer uw medicijnen. 


Stel, u wil weten welke medicijnen u precies gebruikt, en hoe vaak u die moet innemen. Dat kunt u dan gewoon vanuit de Medgemak app opvragen. Dat is maar een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Indien uw medicijnen bijna op zijn, biedt de app ook de mogelijkheid nieuwe medicatie aan te vragen. 


U logt in met uw eigen DigiD, hiermee worden de veiligheid en privacy van uw gegevens gegarandeerd. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? U kunt zich aanmelden via www.mijnGezondheid.net U kunt de site ook benaderen via www.apotheekrijnsburg.nl. 


Wil u meer informatie over zelf online uw zorgzaken regelen? Dan kunt natuurlijk ook gewoon bij ons langkomen of bellen! U bent van harte welkom. Apotheek Rijnsburg, Graaf Florislaan 9, 071-4079114.