Afbeelding
Foto: pr

Madjoe blij met opblaashal

Korfbalvereniging n Madjoe is blij met het voorstel van de gemeente voor een opblaashal tijdens het winterseizoen. ‘Maar die moet er dan wel in oktober 2023 staan’, geeft Anne-Greet van Madjoe tijdens de inloopbijeenkomst van afgelopen dinsdag aan.

De gemeente organiseerde die inloopbijeenkomst in De Burgt om het plan voor binnensportaccommodaties uit te leggen.


Dat plan behelst dus een opblaashal voor Madjoe, het opknappen van sportzaal Het Waterbos en een nieuwe sportzaal aan de Korte Vaart.

Madjoe heeft vanaf volgend seizoen geen onderkomen meer, omdat Sporthal Middelmors in Rijnsburg dan niet meer beschikbaar is.

De gemeente kwam onlangs met ‘een bijzondere en originele oplossing’, zoals de gemeente zelf aangeeft. Een opblaashal.

Marco en Anne-Greet van Madjoe zijn daar in ieder geval heel blij mee. Wel dringen zij er bij de aanwezige wethouder Sonny Spek op aan, dat daar door de gemeenteraad snel een beslissing over wordt genomen. ‘Uiterlijk 1 februari moeten we dan starten met de aanbesteding om in oktober te kunnen spelen in die opblaashal’, stelt Marco.


‘Daar gaan we ons voor inzetten’, belooft de wethouder. De verwachting is, dat het plan voor de binnensportaccommodaties in Rijnsburg op donderdag 15 december in een informatieve raadsbijeenkomst wordt besproken.