Hulpgoederen

Inzamelen n Zaterdag 3 december staat tussen 10.00 en 12.00 uur op het Hoftuinplein weer een vrachtwagen van Werkgroep De Ruyter. U bent daar van harte welkom om goederen, die men in Oost-Europa goed kan gebruiken, af te geven. Lukt het zaterdag niet? Op maandagmorgen kunt u hulpgoederen afgeven in de opslag hal van De Ruyter aan de Vinkenweg/Hoek Noordwijkerweg. Meer informatie zie ook op www.werkgroepderuyter.nl.


Kerstwandeling

Uitnodiging n Zaterdag 10 december is er in de Kleipetten de Kerstwandeling voor het hele dorp. De start is tussen 18.30 en 19.15 uur vanaf het schoolplein van de Wegwijzer. Onderweg zal er van alles te zien en te horen zijn over het kerstverhaal. De wandeling is voor jong en oud.


Warme sokken

Actie n Stichting Oekroe. Onlangs is het inzamelen van warme sokken gestart. Voor mensen die leven in Oekraïne. Inmiddels zijn er op de diverse inleveradressen, zo'n 500 paar sokken ingeleverd. Warme sokken kunnen nog steeds ingeleverd worden. In Rijnsburg bij: W. van Delft-Vianen, Evertsenstraat 23 en bij C.de Mooij-Vianen, Westerpark 150. In Katwijk bij: R.de Vries-de Mooij, Tijmstraat 39, W.van der Plas-de Mooij, Stevinlaan 2 en bij A. van Egmond, Blekerij 16.