Betaald parkeren ook in Rijnsburg

Delen n De gemeente gaat de parkeerregels aanscherpen. De gemeente heeft in januari 2020 besloten om de parkeerketen te digitaliseren. Ook is in juli 2020 nieuw parkeerbeleid vastgesteld. Wethouder Mostert liet weten dat er ook betaald parkeren komt in delen van Rijnsburg. Meer informatie hierover lees ook artikel op pagina 15.


Collectanten 

Bedankt n De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Rijnsburg € 7057,18 opgeleverd. De organisatie bedankt alle gulle gevers en collectanten.


Katwijk Live 

zaterdag n Op RTV Katwijk is zaterdagavond om 18.00 uur weer een aflevering van Katwijk Live te zien. Presentator Pieter Kuijt maakt er met de verschillende gasten weer een gezellige TV-avond van.

In de uitzending komen Martin van der Vijver en anderen van Herberg Thuis en Herberg Welgelegen langs om mantelzorgers in het zonnetje te zetten en uitleg te geven over hun activiteiten. Ook komt Rozemarijn Timmer van de Muziekschool Katwijk langs. De muziekschool start met een musicalschool. Deze school is speciaal voor jongens en meisjes van 6 t/m 11 jaar die zin hebben in zingen, dansen en toneelspelen.


Museum zaterdag weer open

Zaterdag n Het Museum van het Genootschap Oud Rijnsburg aan de Oude Vlietweg 6 is zaterdagmiddag 26 november weer open voor publiek. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kan men terecht om de collectie te bewonderen en boeken te kopen. Het museum is tijdens de wintermaanden elke 14 dagen open. Zie www.genootschapoudrijnsburg.nl