Afbeelding
Foto: pr

n 5 t/m 16 oktober

Kinderboekenweek                        in de bibliotheek!

Lezen n Tijdens de Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) organiseert Bibliotheek Katwijk verschillende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.


De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van de natuur, onder het motto Gi-Ga-Groen!. Er zijn heel veel kinderboeken die je helpen de natuur te ontdekken en te begrijpen. Tijdens de Kinderboekenweek 2022 gaan kinderen mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en ontdekken ze wat je kunt doen om de natuur te helpen.


Activiteiten

De Bibliotheek Katwijk organiseert tijdens de Kinderboekenweek leuke activiteiten om te lezen en leren over hoe mooi de natuur is. Op 5 oktober is er een feestelijke opening en er zijn gedurende de week gi-ga-veel voorleesmomenten, workshops en voorstellingen.

Via de website kun je het volledige overzicht van de activiteiten bij Bibliotheek Katwijk vinden en je hiervoor aanmelden.

De Bibliotheek
is er voor iedereen

De Bibliotheek Katwijk biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. 


Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Niet-leden kunnen gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek. 


Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig.



Voorleesuurtje en knutselen                                in thema Gi-Ga-Groen


Ben jij tussen de 4 en 8 jaar oud? Hou jij ook zo van voorgelezen worden? En ben je ook nog eens een echte knutsel-kanjer? 


Kom dan op woensdag 5 oktober van 15.00 tot 16.00 uur naar bibliotheekvestiging Hoornes/Rijnsoever. 


Onze collega Petra heeft de allermooiste voorleesstem en bedenkt de leukste knutsel-activiteiten, helemaal in het Gi-Ga-Groene thema. 


Er worden twee prentenboeken voorgelezen en leuke liedjes gezongen. En natuurlijk is er ook lekkere limo en vers fruit!

Afbeelding