Afbeelding
Foto: pr

Theo Westra Lid van Verdienste van de Oranje Vereniging

Algemeen

Het zat er al even aan te komen: de benoeming van Theo Westra als Lid van Verdienste van de Oranje Vereniging. De OV wilde dat tijdens een bijzondere gelegenheid doen, echter Corona strooide telkens roet in het eten en toen het wel kon, was Theo hekken zetten.

‘Dat bewijst dat Theo Westra voor ons een echte steun en toeverlaat is, die op alle mogelijke manieren de Oranje Vereniging ondersteunt’, vertelt voorzitter Robert-Jan Heemskerk. 

Hij vervolgt: ‘Na de aubade en het kindercorso donderdag liepen de burgemeester en zijn echtgenote mee naar het Honk om te kijken waar we precies zitten en Theo was daar toen heel toevallig tussen alle werkzaamheden door, ook. De burgemeester had zijn ambtsketen nog bij zich en we zijn toen maar meteen tot actie overgegaan. Een mooier moment was niet denkbaar. Een echte verrassingsactie. Theo is niet alleen actief met hekken zetten, activiteiten voorbereiden en klussen opknappen. Hij denkt mee en gaat voor ons ook achter sponsors aan. Vandaar dat we hem met ere ‘Lid van verdienste’ hebben gemaakt. Met bijbehorende oorkonde en speld. Met de wens dat hij zich nog vele jaren voor de OV mag inzetten.’