Fietstocht PCOB

Afdeling n PCOB Regio Rijnsburg organiseert woensdag 17 augustus een fietstocht voor haar leden. Het vertrek is om 13.00 uur vanaf de Burgt. Onderweg is een koffiestop en aan het eind een stop voor een drankje. Het bestuur van de PCOB hoopt op mooi fietsweer en dat veel leden willen fietsen.


Koffie- en Kunstochtend

In n de Burgt. Op woensdag 17 augustus van 10.00-12.00 uur tonen jong en oud hun creatieve talenten tijdens een Koffie- en Kunstochtend in De Burgt. ‘Met Koffie en Kunst laten we de vaak verborgen talenten van jongeren en die van volwassenen schitteren. In Rijnsburg is zoveel talent aanwezig,’ vertelt Margreet Gillebaart van Wijkteam Rijnsburg Welzijnskwartier, die deze ochtend samen met Stichting Gemiva-SVG en Het Raamwerk organiseert. Voor kinderen is er een creahoek waar ze leuke kaartjes en hartjesknijpers kunnen maken. Op het koffieterras worden bezoekers getrakteerd op wat lekkers wat door cliënten van Wijkcentrum Binders is gemaakt. Toegang is gratis.


Mannendag

Uitnodiging n Save the day. Na een gedwongen pauze van 2 jaar is er zaterdag 15 oktober weer een Mannendag. Arie de Rover en Evert-Jan Ouweneel spreken over ‘Crisis en Christus’. Meer info:                 mannendagrijnsburg.nl.


Wereldrecord

Burpees n Begin dit jaar heeft de 26-jarige Habtamu Franke uit Rijnsburg het wereldrecord burpees met maar liefst 957 sprongen in een uur tijd verbroken. Vorige week is dit record officieel bevestigd. Hij haalde met deze sportieve megaprestatie maar liefst €2235,25 op voor Defence for Children.