Lily Meijvogel heeft zich geplaatst voor het EK showtwirl in Italië. | Foto: pr.
Lily Meijvogel heeft zich geplaatst voor het EK showtwirl in Italië. | Foto: pr. Foto: pr

Aanmelden voor Bloembindcursus

Cursus n De Bloembindcursus Rijnsburg, die al bijna tachtig jaar cursussen verzorgd in Veiling FloraHolland, start 12 september weer met hun programma.

Vindt u het leuk om iedere week een mooi bloemstuk in huis te hebben en deze zelf op een creatieve en vakmatige manier op te steken? De Bloembindcursus werkt met bekende en professionele docenten. De cursus telt 17 lessen, 1 lesavond per week.

Er worden 9 lessen verzorgd van september tot december en 8 lessen van januari tot maart 2023. Een cursusschema staat op de website. De Bloembindcursus werkt met drie groepen; de beginners, de gevorderden en de fantasie. Per groep is een keuze van drie avonden mogelijk. De maandag, dinsdag of woensdag. 

Kosten inclusief materiaal bedragen vanaf € 200,- voor beginners ; € 230,- voor gevorderden en € 265,- fantasie. En elke week een bloemstuk mee.

Neem een kijkje op de website voor meer info en/of foto's van de verschillende groepen: www.bloembindcursusrijnburg.nl Of mail naar: info@bloembindcursusrijnsburg.nl


Valkenburgse Lily twirlt op WK en EK

De n 12 jarige Lily Meijvogel uit Valkenburg heeft afgelopen weekend voor het eerst meegedaan aan het Wereld Kampioenschappen Twirl in Eindhoven.

Ze twirlde drie onderdelen: solo 1-baton, solo 2-baton en solo dance twirl. Hiermee had zij zich geplaatst voor de finales. Uiteindelijk behaalde Lily in deze finales een 8e plek met solo dance en een 4e plek (Europees beste) met solo 2-baton.

Lily heeft nu een paar weken rust. Dan gaat zij zich voorbereiden op het EK Showtwirl in Italië waar zij ook meedoet met 3 onderdelen, samen met haar duopartner, de Rijnsburgse Tanisha Ouwehand.

Lily twirlt bij Inspiration Voorhout.

Tanisha Ouwehand  Nederlands kampioen geworden met de onderdelen solo Showtwirl junior en met haar duo maatje Lilly Meijvogel uit Valkenburg Duo showtwirl junior.

Op beide onderdelen hebben ze zich geplaatst voor het EK showtwirl in Italië medio oktober.