Opbrengst Haringtocht 43.000 euro

De n Grote Katwijkse Haringtocht heeft 43.000 euro opgeleverd voor lokale goede doelen.  

Na twee jaar afwezigheid bewees het Katwijkse bedrijfsleven gul haar bijdrage te leveren voor de goede doelen Stichting Katwijk HartVeilig en Voedselbank Katwijk. 


Meer dan honderd ondernemers en overige geïnteresseerden uit de regio stapten onlangs op de River Princess van Rederij van der Hulst. Het netwerkevenement startte uiteraard onder het genot van de heerlijke Hollandse nieuwe haring.

De Ronde Tafel Katwijk-Noordwijk was voor de 21ste keer verantwoordelijk voor de organisatie en liet haar bezoekers niet in de steek. De serviceclub had vanuit haar eigen netwerk een scala aan originele kavels weten te bemachtigen die voor mooie geldbedragen aan het publiek werden geveild tijdens de avond. Er werd flink geboden op kavels waaronder een verblijf in een Katwijks strandhuis tot aan een meet & greet met Armin van Buruen, maar ook sponsorpakketten van VV Katwijk en Quick Boys en een rondvaart met de Katwijkse reddingsboot. 


cheque

Namens het bestuur van de Voedselbank Katwijk nam voorzitter Aafke van Rhijn dolgelukkig de cheque in ontvangst. “Vooraf hoop je natuurlijk op een mooi bedrag, maar dit hadden wij nooit verwacht. Wij kunnen het geld ongelooflijk goed gebruiken en waarderen de gulle giften van alle aanwezigen. Dit gaat ons geweldig helpen in de aanschaf van een nieuw transportmiddel om gekoelde versproducten op te halen.”