Rommelmarkt in de Burgt

Wijkteam n Rijnsburg van Welzijnskwartier organiseert op woensdag 29 juni een rommelmarkt in de Burgt. Van 11.00 tot 16.00 is de markt geopend. Zelf op de rommelmarkt jouw bruikbare spullen een tweede kans geven? Je kan een tafel huren voor € 5,00. Reserveren kan bij Ria Paap 06 – 13842840 of mail riapaap@welzijnskwartier.nl. De huur van de tafel graag contant betalen bij ons kantoor van Welzijnskwartier.


Boeketdienst  

Kerk n Deze kerkdienst staat zondag 26 juni in het teken van een nieuwe themaserie ‘Vruchten van de Geest.’ De eerste vrucht uit deze reeks is liefde en het thema is: Liefde, het meest gebruikte woord ter wereld, maar hoe spel jij het?  Spreker is de heer Martin van der Linden uit Katwijk. Esther van Rijn is de dienstleider en Arjen van Putten zorgt voor de muzikale omlijsting. Aanvang dienst is 17.00 uur in de Immanuëlkerk.


Zingend Geloven

Kerk n In de Grote kerk is er zondagmiddag 26 juni een zingend geloven dienst. Het thema is ‘Wij zijn op reis’. Voorganger is ds. Arnold Vroomans. Medewerking aan deze dienst verleent de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk o.l.v. Leo Meijvogel. Dirk van Duijvenbode begeleidt Sion op het orgel. Frank Borsboom begeleidt de samenzang. Er wordt gezongen uit diverse bundels maar bovenal zijn het liederen uit de bundel van Joh. de Heer. Aanvang is 17.00 uur.


Zwemmen

Van n Maandag 27 juni tot en met donderdag 30 juni wordt voor de 44e keer de Katwijkse Zwem4Daagse georganiseerd in Zwembad Aquamar.