Kom naar de Rommelmarkt

Morgen n Vrijdag 20 mei van 10.00 tot 15.30 houdt de Gereformeerde Kerk te Valkenburg een gezellige, grote rommelmarkt. Het aanbod spullen is enorm: antiek, meubelen, boeken, kleding, speelgoed, serviesgoed, witgoed, tuinspullen en nog veel meer. Voor de kinderen is er een grabbelton en springkussen aanwezig. Ook kunt u lootjes kopen voor de loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn; zoals een reischeque t.w.v. 250 euro, een Senseo Switch, een diner bon en nog veel meer. Ook kunt u deze dag in het restaurant terecht voor een kopje koffie of fris met lekkernij en voor een heerlijke lunch. 


Rond 15.00 start de tassenactie. U koopt een grote tas bij ons voor 2 euro en alles wat daar in past mag u meenemen. Dit jaar is 50 % van de opbrengst bestemd voor een project van kerk in actie: ‘Bouw de kerk in Syrië weer op’ en de andere 50% is bestemd voor het vervangen van de zonwering van de kerk en de pastorie. De organisatie hoopt op een grote opkomst en een mooie opbrengst. 

De Rommelmarkt wordt gehouden aan de Hoofdstraat 35 te Valkenburg.


Grip op de Knip

Dit n Is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.