Loterij Paardenmarkt

paardenmarkt n Op 8 juni van dit jaar wordt de jaarlijkse paardenmarkt gehouden. Vanouds is een loterij hiervan een (gewaardeerd) onderdeel. 

Er zijn 2500 loten te koop tegen een prijs van € 2,- per stuk. De opbrengst is bestemd voor de bekostiging van de activiteiten tijdens de paardenmarkt. Hiermee kunnen een hoop leuke activiteiten gratis worden aangeboden aan het publiek.

Prijzen

Het prijzenpakket bestaat uit een aantrekkelijke hoofdprijs van € 500,- en voor honderden euro’s aan waardenbonnen van lokale winkeliers. U kunt heel eenvoudig aan uw loten komen. Ze zijn namelijk te koop bij snackbar Ouwersloot, groetenspeciaalzaak “de Zonnetuin”, Den Haan langs de Vliet, Slagerij Bekooij, Welkoop, snackbar “de Klink” en snackbar “de Relus” in Katwijk aan de Rijn. 

Aan huis

Wilt u 5 loten of meer kopen dan bestaat ook de mogelijkheid dat deze bij u thuis worden gebracht. Een berichtje naar info@paardenmarkt-rijnsburg.nl of een appje/telefoontje naar 06 1465 8477 is voldoende. 


Met het kopen van loten maakt u niet alleen kans op de fraaie prijzen, maar steunt u vooral ook ons traditionele dorpsfeest. En wie wil dat nou niet?