Uitgebreid tv programma over lokale verkiezingen

Politiek n RTV Katwijk en Verhagen Media hebben voor de komende gemeenteraadsverkiezingen een uitgebreid programma samengesteld om de inwoners van Katwijk zo goed mogelijk te informeren. 

Het programma varieert van het voorstellen van de verschillende lijsttrekkers tot aan een aantal debatten over belangrijke onderwerpen. 

Voorstellen lijsttrekkers

De kick-off op dinsdag 25 januari is semi-live. Op deze avond worden alle lijsttrekkers voorgesteld. Na een korte presentatie mogen ze via een elevatorpitch van één minuut de voor hen belangrijkste items of onderwerpen bekend maken. Deze presentatie gaat op woensdag 26 januari om 12.00 uur live.

Naast de aandacht in kranten, radio en websites willen de mediapartners via de televisiezender verrassende en afwisselende programma's aanbieden van zowel de kick-off als de slotavond op 12 maart. Ook voor de tussenliggende weken staan de nodige, een vijftal, debatten gepland, waarover de inwoners zelf vragen kunnen stellen of op reageren.

Dinsdag 1 februari wordt het thema Financiën behandeld. Van 19.30 uur tot 21.00 uur. Dit geldt voor de vijf debatavonden, die live te volgen zijn.