Opgeven voor Zomerkamp Leusden

Digitaal n aanmelden. Zomerkamp Rijnsburg, al meer dan 50 jaar een begrip in de regio, zet op dinsdag 25 januari de ‘digitale sluizen’ weer open voor de aanmeldingen voor het kinderkamp. 

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en wat heeft de leiding er weer zin in. Meisjes en jongens vanaf groep 5 t/m de brugklas kunnen zich opgeven voor het kamp. Dat kan digitaal op dinsdag 25 januari van 19.00 uur tot uiterlijk 20.30 uur via een inschrijfformulier via Facebook Zomerkamp Rijnsburg (openbaar toegankelijk). Wees die avond er op tijd bij, want de ervaring leert helaas dat de inschrijflijst snel vol is. In dat geval kom je op een wachtlijst. Of je definitief mee kunt wordt zo snel mogelijk door de leiding bevestigd. Mocht het kamp vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet doorgaan, dan krijg je je geld terug. Tijdens de opgeefavond is er ook een speciale live uitzending van een uur op Facebook. 


Informatie

We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed den Treek in de bossen van Leusden. Slapen doe je met 6 of 7 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten. Er worden echte kampspellen gedaan zoals levend stratego, kolonisten van Leusden, totemroof en nog vele andere. En we gaan naar het zwembad. Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld. De leiding bestaat uit veelal Rijnsburgse jongeren en wat ouderen.  

Het vertrek is zaterdag 9 juli rond 14.00 uur en we keren terug op zaterdag 16 juli om ongeveer 11.30 uur. Het vervoer is per bus. De kosten bedragen all-in slechts €170,- per deelnemer. Vanaf het tweede kind uit één gezin krijg je €10,- korting per kind.

Je kunt het bedrag ineens betalen of nu een deel en op de kennismakingsavond in juni, waar je een persoonlijke uitnodiging voor krijgt, de rest! (Overmaken op IBAN NL81 RBRB 0825 0990 05 t.n.v. Zomerkamp Rijnsburg, met vermelding naam deelnemer plus geboortedatum). Het geld mag ook worden gebracht bij Wilfred Blankert, Collegiantenstraat 10, Rijnsburg. Meer info zie ook: www.facebook.com/zomerkamprijnsburg