Informatieve sessie over herinrichting Hoftuinplein

meepraten n Op donderdag 27 januari is er tussen 19.30 en 20.30 uur via een videoverbinding een informatieve sessie over Herinrichting Hoftuinplein. 

Het Platform Beheer, bestaande uit winkeliers, vastgoedeigenaren, bewoners en de gemeente, de Oranjevereniging en het Paardenmarktcomité hebben voor de herinrichting van het Hoftuinplein overeenstemming bereikt. Dit heeft geleid tot een, klimaatbestendig, definitief ontwerp.

Het college vraagt de raad hiervoor een aanvullend krediet van € 824.000 beschikbaar te stellen. De gemeenteraad wil graag weten hoe de samenleving denkt over de herinrichting van het Hoftuinplein en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. 


De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 3 februari en neemt de gemeenteraad op 17 februari een besluit. 


Spreekrecht  

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is verplicht, uiterlijk 48 uur voor de vergadering begint. Na aanmelding volgt uitleg over het spreekrecht. Aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-4065302. 


De publieke tribune in het gemeentehuis is gesloten. De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl. RTV Katwijk zendt deze vergadering ook uit.