Na de zomer start weer een blokfluitles. | Foto: pr
Na de zomer start weer een blokfluitles. | Foto: pr Foto: pr

Laat uw Katwijkse kunst zien tijdens Burendag

Ondanks de zomerstop, organiseren de AOBK en Welzijnskwartier toch nog een aantal leuke activiteiten in dienstencentrum De Zwanenburg. 


Zo kunt u elke donderdag deelnemen aan de gezellige creatieve ochtend. Daarnaast vindt van 19 tot en met 24 september de Katwijkse kunstexpositie plaats en daar kunt u een steentje aan bijdragen.

Wij nodigen u uit om uw kunstukken over Katwijk bij ons te brengen en te laten zien tijdens de expositie. Haal die mooie zelfgemaakte Katwijkse boot van de plank of laat uw oude gebreide visserstrui zien van uw opa. Misschien heeft u nog wel een broche die hoorde bij de klederdracht. Of wilt u graag uw aangeklede poppen met Katwijkse klederdracht laten zien.



Burendag

Tot 14 september iedere maandag van 14.00 tot 17.00 uur kunt u de spullen langs brengen in de Zwanenburg. Op 19 september wordt de tentoonstelling opgezet en tijdens de Burendag op 24 september sluiten we deze af. Op deze dag is er een expert aanwezig van het Katwijks museum waar u vragen aan kunt stellen over de kunststukken.



Kunstige Flower Parade Show 

Tijdens de Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal Flora Holland in Rijnsburg, zijn op vrijdag 12 augustus van 16.00 tot 22.00 uur, tien leden van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl) aanwezig tussen de bloemenwagens. 


De kunstenaars zijn actief aan het werk en laten zich inspireren door de kleurrijke bloemenwagens, de vrolijke bezoekers en de gezellige sfeer. 


De kunstvormen zijn heel divers en variëren van klassiek schilderwerk tot moderne mandala. 

De toegang tot dit mooie evenement is gratis. 

| Foto: pr 



Blokfluiten doe je bij UNI

Voor kinderen vanaf 6 jaar die willen beginnen met muziek maken, start UNI Katwijk weer met een nieuwe klas voor blokfluitles. Op speelse wijze raken kinderen vertrouwd met muziek, noten lezen en samenspelen.


In 2016 is UNI Katwijk succesvol gestart met het Blokfluitfeest. Een ontzettend leuke manier voor jongens en meisjes van 6/7 jaar, om op een speelse en gezellige manier kennis te maken met muziek, noten leren lezen en samen muziek te maken. Tijdens deze lessen maken de kinderen ook kennis met andere muziekinstrumenten. 


Gratis proefles

Na de zomer start er weer een nieuwe klas, dus dít is de kans om je zoontje of dochtertje op te geven voor de gratis proefles en te ervaren hoe leuk muziek maken voor kinderen is.


De lessen worden iedere maandagmiddag gegeven in het verenigingsgebouw van UNI Katwijk.


Opgeven of meer info via 

opleiding@uni-katwijk.nl

Afbeelding