Op zondag 21 augustus

KerkenBoodschap met Geloof, Hoop en Liefde

In samenwerking met de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn (OVKR) worden zondagmiddag 21 augustus van 15.00 tot 17.00 uur de deuren van de H. Joannes de Doperkerk, de Dorpskerk en de Open Hof Kerk wijd open gezet voor maximaal tweehonderd belangstellenden. In elke kerk is er na de ontvangst een muzikaal onderdeel van de ‘Walking Message’ te beluisteren met als thema ‘Geloof, Hoop en Liefde’.

 

Deze drie woorden zijn voor de meeste mensen wel bekend. In populaire muziek worden deze woorden vaak gebruikt. 

Natuurlijk wordt er na afloop om 17.00 uur in de Open Hof Kerk, na de afsluitende woorden van Jan de Winter (voorzitter van de OVKR), ook aan de inwendige mens gedacht tot 18.00 uur. 


Ontmoeten

De ontvangst is die dag om 14.40 uur bij de H. Joannes de Doperkerk. Daar begint om 15.00 uur, na een woord van welkom, de ‘Walking Message’ met een optreden van het kinderkoor De Vrolijke Noot met liederen over ‘Geloof’. 


Om 15.30 uur loopt de hele groep naar de Dorpskerk om te luisteren 


naar het koor Voice of Joy rond het thema ‘Hoop’.


Liederen

En om 16.15 uur gaat iedereen naar de Open Hof Kerk voor een optreden van Cees Wassenaar en zijn muzikale vrienden rond het thema ‘Liefde’ met liederen uit de kleinkunst. 

In alle kerken zijn de liedteksten ook te volgen middels een beamerpresentatie. Het geheel zal worden gepresenteerd door wethouder Jacco Knape. 


Om 17.00 uur sluit de groep deze ‘Walking Message’ met elkaar af met een hapje en een drankje. 

Om de onkosten te bestrijden wordt een bijdrage van 5 euro per persoon gevraagd en kinderen tot tien jaar mogen gratis deelnemen. 



Kaarten te koop in De Roskam


De tweehonderd kaarten zijn tot en met vrijdag 19 augustus te koop bij ‘Kluswijs’ en ‘De Roskam’ in Katwijk aan den Rijn.