Jan en zijn zoon Nathan. Nathan zet het werk voort. | Foto: pr
Jan en zijn zoon Nathan. Nathan zet het werk voort. | Foto: pr Foto: pr

Zomerstop HOE Katwijk

HOE Katwijk gaat met zomerstop. Op zaterdag 25 juni is het de laatste inzamelochtend van het seizoen 2021-2022. 


Veel mensen hebben dit seizoen kleding en andere spullen gebracht in de J. van der Vegtstraat in Katwijk aan Zee. Het bestuur bedankt alle gevers en geefsters heel hartelijk. Ook hartelijk bedankt voor de financiële bijdragen voor het transport, waardoor HOE in staat is de kleding ook naar Roemenië te transporteren.


In de zomermaanden juli en augustus is de inzameling gesloten. Na de zomer gaan de vrijwilligers weer starten en wel op zaterdag 3 september. 

Er zijn nog steeds vrijwillig(st)ers nodig op de zaterdagmorgen. 

Voor contact: www.hoekatwijk.nl

 

Op woensdag 29 juni 

Chiropractor Van Beelen neemt afscheid 

Na meer dan 40 jaar werkzaam te zijn geweest als chiropractor, waarvan bijna 30 jaar in Nederland, heeft Jan van Beelen D.C. afgelopen maart helaas, vanwege een gescheurde pees in zijn linker elleboog, de beslissing moeten nemen om te stoppen met werken.


Eigen baas zijn en mensen helpen, dat waren zijn voornaamste drijfveren. Over de jaren heeft hij in de regio vele mensen kunnen helpen met hun rug- en nekklachten.


‘Heb je last van je rug? Dan moet je naar van Beelen!’, horen we nog regelmatig van mensen die door bekenden op deze manier bij ons komen.



Vele mensen kunnen helpen met hun rug- en nekklachten

De praktijk aan de Zwaaikom in Katwijk blijft open en wordt voortgezet door zijn zoon, Nathan van Beelen, die al meer dan 5 jaar bij Chiropractie van Beelen werkzaam is, en Alex Wood, onze Britse collega.


Woensdagmiddag 29 juni tussen 16.00-19.00 uur is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje afscheid te nemen van hem in de praktijk in de Zwaaikom 11. Speciaal voor deze gelegenheid kunt u genieten van een nieuwe haring, die ter plekke vakkundig voor u wordt schoongemaakt.