Zangavond voor Sifra Foundation

Op vrijdag 24 juni is er een zangavond in de Fontein Kerk aan de Willem de Zwijgerlaan 1A in Katwijk ten bate van de Sifra Foundation.


Jacoline Bergman werkte in 2018 als verloskundige in een afgelegen gebied in Rwanda. In haar werk viel het op dat vrouwen vaak kennis over zwangerschap, geboorte en de kraamperiode misten. Door gebrek aan kennis zag zij vaak complicaties die voorkomen hadden kunnen worden. Vrouwen in afgelegen gebieden zoals op de eilanden op het meer Kivu, kwamen vaak te laat of niet voor controles die levensreddend konden zijn.


Dit raakte haar en zij voelde zich geroepen om iets aan dit probleem te doen. Zij richtte de Sifra foundation op en biedt nu hulp door middel van voorlichting, zwangerschapsbegeleiding, bevallingen en hulp aan moeder en kind in Uganda en Rwanda.


Jacoline zelf zal door middel van een video het één en ander vertellen over haar werk in Uganda en Rwanda.


Er is muzikale medewerking van het kinderkoor Juda onder leiding van Willem Kuijt en harpistes Maria en Rieneke van der Meij. Op het orgel speelt Hugo van der Meij. Verder is er veel samenzang van verschillende psalmen, gezangen en een hymn. Ds. P. den Ouden verzorgt de opening en de sluiting. 


Welkom vanaf 19.00 uur voor koffie/thee en verkooptafel. Aanvang 19.45 uur.


Met Evangelisatiekoor 

Zingend Geloven 

Op zondag 26 juni, aanvang 17.00 uur, vindt in de Vredeskerk Baljuwplein 1 te Katwijk aan Zee een Zingend Gelovendienst plaats.


Voorganger is de bekende predikant J.Tiggelman, die de verbindende teksten zal spreken en korte meditaties houdt. Thema is ‘Zingen van de zomer`.

Organist is Willem Guijt. Medewerking verleent Het Evangelisatiekoor olv Fr.van Riessen . Begeleiding Floor van Rijn.

Na afloop kunt u napraten onder genot van een kopje koffie. U wordt van harte uitgenodigd deze dienst mee te maken.