Zal er na afloop ook weer spontaan kunnen worden gejuicht? | Foto: pr
Zal er na afloop ook weer spontaan kunnen worden gejuicht? | Foto: pr Foto: pr

Op Hemelvaartsdag

FC Rijnvogels ontvangt Smitshoek 

Komende zaterdag zijn de Rijnvogels net als alle andere competitiegenoten in de Hoofdklasse A vrij.


Op dinsdag 24 mei zijn de Vogels gastheer van Smitshoek dat in de heenwedstrijd niets had in te brengen (0-4). 


Snel vergeten evenals de belangrijke uitwinst tegen mede titelconcurrent Capelle dat er in eigen huis met een 0-1 voor de Kooltuinboys nog genadig afkwam. 


De kansen op een mogelijke triomf stijgen maar de mannen van trainer Thomas Duivenvoorden moeten nog drie finales afwerken. 

En zoals elke wedstrijd in de voetballerij, staat deze op zich en begint men met nul van acquit. 


Gaan de Vogels aan de prachtige reeks van acht zeges op een er een negende aan toevoegen? 

De wedstrijd begint om 20.00 uur.



Inschrijven voor Halve van Katwijk

‘Een mooie uitdaging, een magisch gevoel, de zwaarste, wat een parcours...’ Een kleine greep uit de reacties van deelnemers aan ‘de Halve’.


Deze najaarsklassieker moet je een keer beleven. Dat kan op zaterdag 24 september. Dan vindt de uitgestelde 38e editie plaats van Katwijks grootste hardloop- en wandelevenement; de Halve van Katwijk.

Dit hardloop- en wandelfeest voert je door de prachtige omgeving van Nationaal Park Hollandse Duinen. Met natuurlijk een mooie maar zware halve marathon hardloop-afstand als koningsnummer.

Naast dit koningsnummer voor de ‘cracks’ kan ook dit jaar worden gekozen voor de 5 km, 10 km en 15 km hardloopafstand. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de Kidsrun niet. Voor onze jonge sportievelingen is de inschrijving voor de 1, 2 én 3 km gratis! Voor de wandelaars zijn drie wandelafstanden beschikbaar: 10 km, 15 km en de 21 km. Bedrijven en instellingen kunnen zich op 24 september 2022 weer van hun sportieve kant laten zien met deelname aan de Businessrun.

De online inschrijving is inmiddels geopend. Hierbij is het goed om te weten dat het incasseren van het inschrijfgeld pas in september 2022 zal plaatsvinden en niet eerder! Wil je je eigen hardloop- of wandeluitdaging aangaan maar heb je geen trainingsplan? Meld je aan bij Atletiekvereniging Rijnsoever.


www.halvevankatwijk.nl