Afbeelding
Foto: pr

Bij KLTV

Zomeractie padel jeugd

Bij tennis- en padelvereniging KLTV kunnen kinderen t/m 17 jaar gebruik maken van een aantrekkelijke Zomeractie voor deze nieuwe sport. Een combinatie van tennis en squash wat buiten in een kooi wordt gespeeld.


Voor slechts €25 kunnen ze in de maanden juni, juli en augustus padellid worden en actief de zomerperiode overbruggen. Verstandig voor alle sporters met een zomerstop en gezonder en leuker dan thuis zitten achter een schermpje.


Van maandag tot en met zondag kan er tot 18.00 uur vrij worden gespeeld en als lid deel worden genomen aan de verenigingsactiviteiten. Padelrackets kunnen gratis worden geleend.

Onderdeel van deze zomer challenge is een afsluitend jeugdtoernooi in augustus. Aanmelden voor deze actie kan via kltv.nl.


Padeltrainingen

Voor een goede start kan aanvullend in de maand juni op woensdag of vrijdag rond 16.00 uur 4 padellessen worden gevolgd voor €20.

Aanmelden voor deze trainingen kan via padeltraining@kltv.nl o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer en dag(en) waarop training mogelijk is. Via deze mail kunnen ook vragen worden gesteld over de Zomeractie.



Nienke haalt ruim 4000 euro op voor KIKA

De 29-jarige Nienke de Vreugd heeft op 13, 14 en 15 mei de Walk for Kika gelopen voor haar 36-jarige broer, waarbij in mei vorig jaar lymfeklierkanker werd geconstateerd. De Walk for Kika bestaat in totaal uit 26 verschillende etappes.


Nienke liep de eerste etappe van Pieterburen naar Rolde, door de provincies Groningen en Drenthe ‘Bloed, zweet en tranen, maar de 81 kilometers zitten er op! 



Bedankt 

Bedankt lieve medewerkers en vrijwilligers van de organisatie’, laat ze op haar Facebookpagina weten. 

‘In totaal hebben wij (en daarmee doelt en bedankt ze de donateurs) 4205 euro mogen ophalen voor Kika!'