Zangavond Rehoboth wijk

Het was even spannend of het allemaal kon en mocht doorgaan, maar de zangavond op woensdag 26 januari gaat door.


Iedereen die wil zingen is welkom om 20.00 uur in het Maranathacentrum aan de Poolster in de wijk Rijnsoever in Katwijk.


De kerk is open vanaf 19.45 uur. De ontvangst is weer met koffie en we hopen er een goede avond van te maken met veel zang, een korte overdenking, een gedicht en warme contacten met elkaar.


Boeketdienst in Rijnsburg

In de Immanuelkerk in Rijnsburg wordt zondag 23 januari weer een boeketdienst gehouden. Aanvang om 17.00 uur. 


Het thema is: ‘Een naar buiten gerichte blik'. Een gezonde gemeente heeft oog voor de wereld om zich heen, dichtbij en ver weg. 

Ds. Taco Koster gaat hier met de aanwezigen over nadenken. Hoe heb je een naar buiten gerichte blik en wat mag jou dit kosten. Muzikaal worden we begeleid door Given onder leiding van John Haasnoot. 


U kunt ook meekijken via 

www.kerkdienstgemist.nl


Online                Alpha cursus

Een cursus volgen vanuit je eigen luie stoel in je eigen housepak of zelfs vanaf je vakantieadres? Dat kan. Woensdagavond 26 januari start de Online Alpha Cursus van de Baptistengemeente Katwijk.


Acht woensdagavonden van 20.15 tot 21.30 uur spreken we over de belangrijkste levensvragen zoals ‘Wat doe ik hier?’, ‘Is er leven na de dood?’, ‘Is de Bijbel waar?’ enzovoort.


Je ontvangt voor de avond start een Zoom-link. Het is gratis, behalve natuurlijk je eigen gezette kop koffie.


Vragen of jezelf opgeven? 

alphaonline@baptistenkw.nl of Edwin Vianen (0618758155).



Stillevenviering in Grote kerk

In de Grote of Laurentiuskerk aan het Burgemeester Koomansplein te Rijnsburg is er op zondag 24 januari om 17.00 uur weer een stillevenviering.


In deze viering staat 'Ik ben het Brood des Levens' centraal. Het thema zal klinken in de liederen, gebeden en lezingen. Er zullen momenten van stilte zijn. Tijdens deze viering is er ook de mogelijkheid om een kaarsje aan te steken aan de paaskaars.

Muzikale medewerking is er van zangers van Tehilla, Anja van der Ploeg (piano) en Loeki Poncin (viool).

U kunt zich voor de dienst aanmelden via www.eventbrite.nl. Uiteraard is de dienst ook te volgen via kerkdienstgemist.nl